Önnek probléma?
Nekünk kreatív innováció!

Cégcsoport

A DocuDepo, mint brand 2007-es indulásakor, a 20 éves dokumentumkezelési tapasztalattal rendelkező Bravogroup cégcsoport tagjaként kezdte meg működését. Az azóta is töretlen, folyamatos fejlődés, illetve a szükséges infrastrukturális háttér kiépülése lehetővé tette, hogy a 2009-es megalakulást követően 2011-től kezdve, DocuDepo Kft-ként önállóan folytassa tevékenységét, illetve szolgálja ki Ügyfeleink iratkezelésre vonatkozó minden igényét.

 

A Bravogroup Rendszerház Kft. a Bravogroup Holding tagja, s egyben Magyarország egyik legnagyobb irodatechnikával foglalkozó cége, amely több mint 20 éves múlttal rendelkezik a dokumentumkezelés terén. Fő tevékenységi köre a dokumentumkezelési, irodatechnikai, vizuáltechnikai és telekommunikációs berendezések, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások értékesítése. A dokumentumkezelés kiemelt helyet foglal el a cég életében. A Bravogroup, keletkezéstől megsemmisítésig, papír teljes életciklusa alatt jelen van, eszközökkel és szolgáltatásokkal végigkísérve azt (dokumentumot előállító eszközök, nyomtatók, multinfunkciós berendezések, stb., dokumentumkezelő software-ek, dokumentum szkennerek, fizikai iratkezelés, bértárolás és elektronikus iratkezelés, digitalizálás).

 

A Bravogroup folyamatosan bővíti tevékenységi köreit, ezáltal is egyre szélesebb körben tud szolgáltatásokat nyújtani potenciális és jelenlegi Ügyfelei számára.

  

 

A Bravogroup cégfilozófiája:

  • több lábon állás
  • minden egyes vállalkozás önmagában történő értékelése
  • folyamatos növekedés mind cégeken belül, mind új tevékenységek beindítása révén
  • minden területen első helyre törekszünk, legyen az piaci pozíció, vagy Partneri kapcsolat révén

A Bravogroup üzletfilozófiája:

  • Ügyfeleink igényeinek teljes körű elemzése, feltárása
  • komplex megoldások kidolgozása, melyek egyediek, adott cégre szabottak teljes mértékben igazodnak a felhasználó céljaihoz, technikai és gazdasági struktúrájához

A cégcsoport további tagjairól, azok tevékenységéről, a nyújtott szolgáltatásokról az alábbi linkek valamelyikén tájékozódhat:

 

http://bravogroup.hu
http://bravogroupoffice.hu

 

 

 

Office

Mobile

Computer

Bravogroup Office Bravophone Euro One
Docuscan TeleMax Procomp Telecom
DocuDepo Reload  
BravoSincord Hellotel  
Savesco    
Inktrade    

 

 

 Tanúsítványaink
Kapcsolat
DocuDepo Kft.
1145 Budapest,
Újvilág u. 50-52.
Telefon: +36 1 469 6233
Fax: +36 1 469 6298
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Ügyfélazonosító