Önnek probléma?
Nekünk kreatív innováció!

Esettanulmányok

Nagy mennyiségű irat tárolása és folyamatos adatszolgáltatás

Az ország egyik legnagyobb közműszolgáltatójának országszerte, számos helyszínen tárolt, közel 10.000 ifm terjedelmű, papíralapú iratállományát munkatársaink, a meglévő irattári rend megtartása mellett, rövid határidőn belül sikeresen készítették elő szállításra és tárolták be telephelyünkön. A nyitott – kézi kiszolgálású - polcrendszeren tárolt iratanyagból havonta átlagosan 2000-4000 sikeres iratkikérés valósul meg 3 órás SLA mellett.
 

Iratanyag szállítása magas biztonsági szint mellett

Az egyik legjelentősebb magyar bank irattárának költöztetését magas adatvédelmi és biztonsági előírásoknak megfelelve valósítottuk meg. A nagyságrendileg 10.000 ifm terjedelmű iratanyag intelligens szállítását, ki-, és betárolását mindössze négy hónap alatt teljesítettük.
 

Iratrendezés és selejtezés, megsemmisítés előkészítése

Irattáros szakembereink fél éves projekt keretében, minisztériumi megbízás alapján valósították meg az irattár teljes rendezését, a selejtezendő anyagok megsemmisítésre való előkészítését. Az egyszerre három helyszínen folyó munka során szakembereink a jogszabályi előírásoknak eleget téve alakítottak ki egy egységes irattári rendet, amely szavatolja a Minisztérium dolgozói számára az iratok azonnali és hatékony visszakereshetőségét.
 

Kihelyezett irattáros szakember biztosítása, irattár üzemeltetés

Egy magyarországi bank irattárának teljes körű rendezését, az irattári rend, illetve a belső szabályzásoknak megfelelő iratkezelési szabályzat kialakítását cégünk pályáztatás útján nyerte meg. A munka elvégzését követően, az Ügyfél elégedettsége okán lehetőségünk nyílt irattáros szakemberek folyamatos biztosítására. Az általunk kihelyezett szakember jelenléte nem csak az irattár üzemeltetésének maximális hatékonyságát szavatolta, de fokozottan költséghatékony megoldást is biztosított az Ügyfél számára.

 

Szakértői tevékenység

Szakértői tevékenységünkkel fennállásunk óta folyamatosan támogatjuk Ügyfeleink hatékony fizikai és elektronikus ügyiratkezelését. Mindennek keretében számos esetben készítettünk egységes, jogszabályi és törvényi előírásoknak megfeleltetett iratkezelési szabályzatot, irattári tervet.

 Tanúsítványaink
Kapcsolat
DocuDepo Kft.
1145 Budapest,
Újvilág u. 50-52.
Telefon: +36 1 469 6233
Fax: +36 1 469 6298
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Ügyfélazonosító