Önnek probléma?
Nekünk kreatív innováció!

Szakértői tevékenységünk

Szakértői tevékenységünk alapját a több évtizedes dokumentumkezelési, illetve több tízezer folyóméter iratanyag feldolgozása, tárolása során szerzett tapasztalataink adják. Önnek probléma, nekünk kreatív innováció. Megoldjuk iratainak intelligens tárolását, kezelését.

 

Folyamatátvilágítás

A helyszínen felmérjük és átvilágítjuk Megrendelőink iratkezelési és irattárolási gyakorlatát, különös tekintettel a jogszabályi és biztonságtechnikai alkalmazásokra, a Megrendelőink tevékenységéből fakadó egyedi és speciális megoldásokra.

 

Megvalósíthatósági tanulmány

Elemezzük az iratkezelés gyakorlatát, költségeit, az iratkeresés sebességét, majd egy megvalósíthatósági tanulmány keretében javaslatot teszünk a Megrendelő igényeit, valamint a jogszabályi előírásokat szem előtt tartva, az irattárolás optimalizálásra, modernizálására - saját helyszíni, vagy bértárolás - és kapcsolódó tevékenységekre.

 

Iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése

Az iratkezelési szabályzatot, illetve az irattári tervet a jogszabályi előírások betartásával, a Megrendelő személyre szabott, egyedi elvárásai szerint alakítjuk ki. Az iratkezelés gyakorlata, tárolása, az iratok selejtezése, megsemmisítése minden cég életében napi szinten jelentkezik, ennek bonyolult rendszere pedig szakértelmet igényel. A szabályzat kialakításával biztosítjuk a strukturált, reprodukálható, költséghatékony rendszer megbízható működését, emellett az irattári tervben rögzítjük az iratok őrzési, selejtezési és levéltári átadásának idejét.

 

Irattár kialakítása

Amennyiben a Megrendelő tevékenysége, igénye, vagy adottságai alapján a Megrendelő a saját helyszínen kialakításra kerülő irattározást tartja indokoltnak, úgy részletesen kidolgozzuk a költséghatékony, személyre szabott megoldásra vonatkozó észrevételeinket. A tároló polcrendszer, vagy egyedi polcok kialakítására, tárolókapacitás optimális kihasználására javaslatot teszünk. Az iratok hosszú távú megőrzése érdekében, részt veszünk a megfelelő atmoszféra és infrastruktúra kialakításában is.

 

Független szaktanácsadás

Igény szerint, az iratkezelési folyamat - egészére, vagy rész moduljaira -, átvilágítására kínálunk megoldást. Mindez nemcsak háttérmunkát és támogatást takar, hanem kihelyezett szakértőkkel segítjük Ügyfeleinket irattározással, dokumentumkezeléssel kapcsolatos folyamataik optimalizálást és döntéseik meghozatalát legyen szó fizikai és/vagy elektronikus iratkezelésről.
 

 


Tanúsítványaink
Kapcsolat
DocuDepo Kft.
1145 Budapest,
Újvilág u. 50-52.
Telefon: +36 1 469 6233
Fax: +36 1 469 6298
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Ügyfélazonosító